Takaisin kotiin

Tarina

Eräänä myöhäisenä iltana Eija lähti etsimään suodattimia kodin ilmastointijärjestelmään netin syövereistä, mutta havahtuikin tuijottavansa huutokaupan ilmoitusta vanhasta paloautosta, Matti-Autosta. Hetken mielijohteesta hän päätti osallistua huutokauppaan ja voitti. Vaikka päätös oli impulsiivinen, se tuntui oikealta. Siitä hetkestä lähtien Matti-Auto ei ollut enää vain vanha paloauto, vaan osa EnkeliGroupin suurta unelmaa.

Matti-Auto on saanut kunnian palvella Lappeenrannan kaupunkia virkavelvollisuutensa palveluksessa paloautona. Vuosien mittaan hän on ollut paikalla monissa tilanteissa, jotka vaativat nopeaa ja tehokasta toimintaa. Matti on näyttänyt lujuutensa ja ammattitaitonsa monissa tulipaloissa, liikenneonnettomuuksissa ja muissa vaaratilanteissa. Hänen rohkeutensa ja päättäväisyytensä ovat pelastaneet lukemattomia ihmishenkiä ja omaisuutta. Matti on ollut enemmän kuin pelkkä auto – hän on ollut kaupungin sankari, joka on aina ollut valmiina auttamaan, kun hätä on suurin.
Eläkkeelle jäätyään Matti päätti jatkaa palveluaan yhteisölle omalla ainutlaatuisella tavallaan. Hän muutti rannikon lämpöön, mutta ei malttanut jäädä vain lepäämään. Niinpä hän päätyi lisävarusteltavaksi ja muuttui kansakunnan pelastajaksi kesähelteillä tarjoamalla juomapalveluja janonsammuttajana. Matti-Auto ei ole enää vain paloauto vaan hän tarjoaa virkistystä ja huolenpitoa kaikille, jotka saapuvat hänen virvoittavien juomahanojensa äärelle. Hänen tarjoamansa palvelut eivät ehkä enää sammuta tulipaloja, mutta ne sammuttavat janoja, tuoden iloa ja hupia monille. Matti-Auto on todellinen legenda, joka jatkaa palveluaan vielä pitkälle tulevaisuuteen. Hetkiä Matin matkojen varrelta pääset seuraamaan Matin Instagram-tililtä.
* Kenttä on pakollinen
* Tarkista sähköpostiosoite